ДЮСШ
MENU
Головна » 2021 » Февраль » 1 » 31 січня в Кагарлику відбувся зональний етап Чемпіонату Київської області з футзалу серед юнаків 2006/07р.н.
11:02
31 січня в Кагарлику відбувся зональний етап Чемпіонату Київської області з футзалу серед юнаків 2006/07р.н.

31 січня відбувся зональний етап Чемпіонату Київської області з футзалу серед юнаків 2006/07р.н. Участь в якому прийняла наша команда ДЮСШ-Іскра (Тараща), до складу команди увійшли вихованці відділення футболу (тренери Коваль П.І., Іващенко О.О.)

Нашими суперниками виступили команди ДЮСШ (Кагарлик), в грі з котрою вдалося здобути вольову перемогу 3:2, показавши гарну гру та Зміна (Біла Церква), яка стала кращою в нашій групі.

Сьогодні ми гідно представили наше місто Таращанська міська рада. Офіційна сторінка Михайло Кривошеєв в обласних змаганнях з футзалу, завдяки співпраці Таращанської ДЮСШ, Відділу освіти в організації поїздки Тетяна Якубовська, методичній підтримці з футзалу Іскра Тараща / FC Iskra Tarashcha з метою розвитку нашої молоді, підтримки здорового способу життя, розвитку спорту в нашій громаді та участі на обласних змаганнях, а в перспективі і на всеукраїнському рівні разом з Молодь Таращанщини, Ірина Удовенко. Разом сила

Переглядів: 121 | Додав: iskra9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar