ДЮСШ
MENU
Головна » 2020 » Ноябрь » 30 » День студентів на футбольному полі
10:25
День студентів на футбольному полі

У вівторок, 17 листопада, відбулися фінальні матчі нічного турніру з міні-футболу присвяченому до міжнародного дня студентів, організований ГО "Іскра" та Таращанською ДЮСШ. Під світлом ліхтарів та першим снігом зустрілися у футбольному протистоянні команди Іскра, Арсенал, Сокіл F5 та команда села Крива.

За регламентом турніру у фінал вийшли переможець групового етапу, яким стала команда Фк Арсенал Лісовичі, здобувши перемоги у всіх матчах та Іскра. У матчі за 3 місце команда Сокіл F5 обіграла Криву з рахунком 10:2.

У фіналі турніру Іскра та Арсенал в принциповому протистоянні продемонстрували гарну гру в зимових умовах, голи Іващенка Олександра, Зеленського Ярослава та Задорожнього Назара принесли перемогу Іскрі з рахунком 3:0, а Гринь Ігор та Шекера Андрій допомогли втримати цю перемогу.

Футбольне свято вдалося. Турнір, який відбувся за підтримки Сергій Трохименко та Serhii Zinchenko успішно завершено, а приємним сюрпризом став подарунок переможцю турніру - футбольний м'яч Select Fusion від Виталий Рыбченко 

Переглядів: 135 | Додав: trohymenkoso | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar