ДЮСШ
MENU
Головна » 2021 » Май » 15 » Футбольна команда ДЮСШ м. Тараща U15 (2006-07р.н.) фіналіст турніру з міні-футболу "Мамина весна" м.Богуслав
19:11
Футбольна команда ДЮСШ м. Тараща U15 (2006-07р.н.) фіналіст турніру з міні-футболу "Мамина весна" м.Богуслав

15 травня в футбольна команда ДЮСШ м. Тараща U15 (2006-07р.н.) стала фіналістом турніру з міні-футболу "Мамина весна", який відбувся в м.Богуслав.

В напруженій і вкрай цікавій фінальній зустрічі нам протистояла команда Миронівки. Основний час закінчився з рахунком 1:1, а в серії післяматчевих шестиметрових ударів миронівчани були більш точними 3:2. Участь в турнірі взяли також 2 команди з Богуслава та ДЮСШ Кагарлик.

https://www.youtube.com/watch?v=3p3TD-BJneQ

У фаховому коледжі біля меморіального комплексу «Мамина весна» відбулося урочисте відкриття першого турніру з мініфутболу серед учнів 8-9 класів в пам'ять про загиблих бійців Богуславщини в зоні АТО та воїнів-афганців, які виконували військову присягу. На заході були присутні учасники бойових дій в зоні АТО, воїни-афганці та команди з міст Кагарлик, Миронівка, Тараща та Богуслав.

Теплий весняний день, позитивний настрій та доброзичливість створювали особисту атмосферу взаємопідтримки, незважаючи на безкомпромісну та запеклу боротьбу. Перемоги та програші зустрічались з однаковою повагою до майстерності гравців. На турнірі панував дух корпоративної єдності. Драматична серія пенальті виявила переможця. Юні футболісти були нагороджені кубками, медалями, грамотами індивідуальними призами «Кращий гравець» (в кожній команді) та солодощами від голови Богуславського ОТГ.

 

Переглядів: 81 | Додав: iskra9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar