ДЮСШ
MENU
Головна » 2016 » Ноябрь » 27 » Нарада директорів ДЮСШ Київської області системи освіти
22:42
Нарада директорів ДЮСШ Київської області системи освіти

           24 листопада у м. Києві в департаменті освіти і науки Київської обласної державної адміністрації відбулась  нарада директорів ДЮСШ Київської області  системи освіти «Основні підходи до підвищення ефективності роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти у 2016/2017 навчальному році».

       В роботі семінару-наради взяли участь – заступник директора департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації (Тростянецька Я.І..), в.о. завідувача кафедри філософії освіти та управління Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти» (Лакіза О.М.,), заступник директора Броварського вищого училища фізичної культури (Яскал Ю.Я.), директори (заступники директорів) дитячо-юнацьких спортивних шкіл, представники федерацій з видів спорту (всього 35 осіб).

11082297 30

           Учасниками наради розглядалися та обговорювалися питання про підсумки проведення ІІ (обласного) етапу V Спортивних ігор школярів України 2016 року та участь команд-переможців у фінальних Всеукраїнських змаганнях у 2016/2017 навчальному році, формування календарного плану проведення спортивно-масових заходів та змагань з видів спорту серед учнівської молоді області у 2017 році, порядок подання державних статистичних звітів за 2016 рік, а також нормативно-правові акти, які регламентують діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти та порядок проходження курсів підвищення кваліфікації для тренерів з видів спорту ДЮСШ.

           Також відбулося нагородження директорів спортивних шкіл грамотами та подяками відділення за залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом та за активну співпрацю у організації та проведенні V Спортивних ігор школярів України 2016 року у Київській області. Серед нагороджених і директор Таращанської ДЮСШ  Трохименко Сергій Олександрович.

МАТЕРІАЛИ НАРАДИ

Переглядів: 204 | Додав: alencia2008 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar