ДЮСШ
MENU
Головна » 2020 » Сентябрь » 22 » Семінар з правил гри в футбол FIFA
22:13
Семінар з правил гри в футбол FIFA

У суботу, 19 вересня, в приміщенні Таращанської ДЮСШ відбувся семінар з Правил гри в футбол FIFA. Головним доповідачем був Арбітр FIFA, Голова комітету арбітрів Київщини - Сергій Бойко. Захід проводився з метою підвищення рівня організації аматорських та дитячо-юнацьких змагань з футболу та подальшого залучення до арбітражу змагань любителів футболу.

Сергій Миколайович ознайомив слухачів з основними вимогами до арбітрів, правилами гри, нюансами та трактуванням ігрових епізодів. Розглянули ряд ігрових ситуацій та активно приймали участь в дискусії. Під кінець семінару кожен учасник склав тест на знання правил гри. Отже, важливий крок в розвитку народної гри в нашому регіоні зроблено. Працюємо і очікуємо наступного заняття.

Захід відбувся завдяки підтримці Комітету арбітрів Київщини (Голова - Бойко С.М.), Київщина футбольна Офіційний сайт КОАФ (Голова - Засуха А.А.), Директора Таращанської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Трохименко Куратор заходу - Іващенко О.О., Представників Рокитнянська районна федерація футболу Таращанська районна федерація футболу, делегації команди АФ Україна с.Телешівка (Керівник Serhii Zinchenko).

Переглядів: 118 | Додав: trohymenkoso | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar