ДЮСШ
MENU
Головна » 2016 » Декабрь » 14 » Відкритий турнір Таращанської ДЮСШ з греко-римської боротьби "ECOORGANIC CUP"
13:44
Відкритий турнір Таращанської ДЮСШ з греко-римської боротьби "ECOORGANIC CUP"

     10 грудня 2016 року в спортивній залі Таращанської ЗОШ №2 відбувся відкритий турнір Таращанської ДЮСШ з греко-римської боротьби "ECOORGANIC CUP", за сприянням ТОВ "ЕКООРГАНІК" та Благодійного фонду "ФОРТЕЦЯ". В змаганнях взяли учать більше 60-ти юних борців. Перед початком турніру до учасників та глядачів з привітальним словом звернулись почесні гості: голова Таращанської РДА Давиденко А.Ю., голова Таращанської районої ради Урожай Л.Б., міський голова Вілієв В.В., бронзовий призер Олімпійських Ігор в Атланті 1996 року  з греко-римської бортьби Калашніков А.М. та Заслужений тренер України Берчук В.Т. Розпочались змагання з показових виступів відділення спортивної аеробіки Таращанської ДЮСШ та військово-патріотичного клубу "Ніхто крім нас". За підсумками змаганьТаращанські борці вибороли такі місця:

Савлук Давид 32 кг ІІ м

Сімонов Єгор 30 кг ІІІм

Гончаренко Олександр 27 І м

Логвинюк Дмитро 27 кг ІІ м

Вавілов Дмитро 27кг ІІІ м

Руденко Олексій 24 кг І м

Сомов Артем  24 кг ІІ м

Лебідь Микола 60 кг І м

Лозівський Богдан 60 кг ІІ м

Слюсаренко Дмитро 41 кг ІІ м

Хоменко Мирослав 41 кг ІІІ м

Малий Дмитро 54 кг ІІ м

Гнатенко Роман 33 кг І м

Пильгун максим 33 кг ІІ м

         Всі переможці та призери турніру були нагороджені медалями та грамотами та грошовими винагородами від головного спонсора турніру ТОВ "ЕКООРГАНІК" та благодійного фонду "Фортеця" .

Вітаємо Наших юних боців та їх тренерів Покотуна Віктора Григоровича та Логвинюка Олександра Петровича з успішним виступом  та бажаємо подальших успіхів та міцного здоров'я !!!

Таращанська ДЮСШ висловлює слова щирої вдячності Зарудяному О.І., Давидчуку В.І. та Діденку С.М. за допомогу  впроведені турніру !!!  

 

Переглядів: 200 | Додав: alencia2008 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar